60 tals kläder och dräkter

Der blev ikke fundet varer for det valgte sgeord.

Har du blivit bjuden på hippie fest? Det är kanske just hippiekläder som står ut mest när det gäller 60 tals kläder och det klädmodet man hade då. Långt hår, utsvängda byxor och blommiga mönster var det som gällde på 60 talet.

Flower power var på allas läppar och kanske är det till och med det mest roliga mode att klä ut sig till av alla modeinriktingar. Herr kläder som gällde var Peace & Love och John Lennon i Beatles. En brun väst med fransar kanske? Hårband. För dam var det Kort-kort kjol eller utsvängda ben. Blommiga eller färglada mönster. Inte undra på man kallar årtiondet för det glada 60 talet. Årtiondet var dock mer än bara Flower Power. Även Rockers och Mods satte sin stämpel modemässigt.

Kläder och maskerad

60 tals kläder, dräkter, kostymer och maskerad har en tendens att gör comeback då och då och hitta sitt egna sätt att integrera med det nuvarande modet. Detta kan göra att man kan bli lite förvirrad när det gäller vad som faktiskt var äkta 60 talsmode och vad som har smugit sig in på senare år. Bara lugn, vi hjälper dig på den här fronten.

Här på festli.se har vi kostymer och maskerad som passar alla som ska på 60 tals fest eller maskerad. Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej, man eller kvinna vi har härliga utklädningskläder till alla. Hitta den typen av dräkter som passar just dig och sen är det bara att dansa och vara glad.