70 tals kläder och dräkter

Der blev ikke fundet varer for det valgte sgeord.

När vi tänker på 70 talet och på modet vid just den tiden, så är det inte många som kan låta bli att småle lite. Vi tänker kanske på Abbas rent av galna 70 tals kläder, stort och burrigt hår och disco. Glamrocken gjorde även sitt intåg och det var främst Kiss som stod för just det speciella modet. Roligt att klä ut sig till, men mycket smink krävs.

Att klä sig i 70 tals kläder, maskerad och dräkter när det är maskerad blir nästan alltid en succes. Oberoende om du är kille eller tjej, man eller kvinna. Kläder från 70 talet är både bekväma, roliga och så ser man som dam oftast väldigt snygg ut in kläder från detta årtiondet. Precis vad du är ute efter när du ska gå på fest.

Maskerad till 70 tals fest

Är det en fest med 70 tals tema så behöver du inte hålla igen. Det är bara att hitta ett par platåskor (för både dam och herr) eller höga lackerade stövlar med klack och matcha dem med de dräkter, kostymer och kläder i vårt sortiment som du faller för. För män kan det passa med en färgglad discoskjorta och utsvängda byxor. Kanske inte det du brukar klä dig i, men väldigt bekvämt, så du kan dansa natten lång. Det ska vara roligt att gå på maskerad, så varför inte välja något riktigt färgglatt, oavsett om du är kille eller tjej. Köp till en roligt peruk, så är du redo för festen!