80-talsfest

Der blev ikke fundet varer for det valgte sgeord.

80-tallet är ett otroligt populärt tema för fester, och det är inte utan grund! 80-talet är det bästa årtiondet, och när man har 80-talstema till festen kan man dansa till alla dom största
musikhits från Madonna och George Michael i färgade gympakläder, jeans med höga midjor och ski-pants!

Det är ett bra tema för att så många saker är karakteristika för detta årtionden, och det är därför lätt att framställa den äkte 80-känslan. Gör en playlist med alla de stora och populära låter från 80-tallet, dekorer med färgglada ballonger, neonljus, konfetti och eventuellt still fram lavalampor! Finn fram partystämningen med högt hår, och det passar båda män och kvinnor att la håret bli så stort som möjligt på en 80-talsfest. Frisyren spelade en stor roll på 80-talet, och dom mest karakteristika 80-tals frisyrer är dom så skallade pudelfrisyren och hockeyfrillan.

Det var också populärt för tjejer att våffla håret eller sätta upp med stora spets eller diadem. För kläder till en 80-talsfest finns det massor av möjligheter. Det är ett väldigt karakteristisk modeårtionde, fast det är många stilar och detaljer att välja ifrån. Det finns gympatrenden, där träningsdraktar och pannband hittade, eller rockstar-stilen där man hade på sig hålade jeans och läderjackan eller mönster av djurprint.

Det är också den färgglada diskostilen där man brukar stora plastsmycken, neonfärger och moonboots. Om du vill klä dig i fin 80-talsstil skal du satsa på kavaj med pins, . För tjejer är make uppen till en 80-talsfest väldig enkel: more is more. Ha mycket blush på kinden, bruk mycket eyeliner på ögonen och bruk rosa eller röd läppstift på läpparna. Om man verkligen vill genomföra en 80-talsfest måste man bruka en kassettbandspelare eller en skivspelare för musiken. Fråga dina föräldrar om dom har deras kassettband och kassettbandspelare kvar.