90 tals kläder

Der blev ikke fundet varer for det valgte sgeord.

Det finns trender vi alldrig glömmer från 90 talet. Cykelbyxan, midjehöga jeans, hängselbyxor, grunge-mode och jazzbyxor. Vi hade långklänningar när vi skulle vara fina. Så hade vi ju även Spice Girls.

Om du ska på maskerad med 90 tals tema så blir det inte så svårt. Ganska mycket av 90 tals modet har kommit igen på senare tid. Både tjejer och killar kan enkelt ta ett par slitna jeans och göra hål i dem. En rutig flanellskjorta till (både för dam och herr) eller en magtröja till (om du är tjej), och så är du klar. Som dam kan du istället välja en långklänning med mönster och skor med stabil klack. Som man väljer du kanske att titta på grunge-modet, som gjorde framfart med Kurt Cobain i spetsen.

Köpa 90-tals maskeraddräkter på nätet

Hos oss kan du hitta 90 tals kläder för maskerad eller fest. Det är inte så svårt att klä ut sig i 90 tals kläder, kostymer eller dräkter, eller om man tänker efter så kanske det blir svårare än något annat eftersom modet inte var så väldigt speciellt. För att förmedla känslan av 90 talet kanske man kan klä ut sig som någon kändis. Kanske Pamela Anderson eller David Hasselhoff från serien Baywatch? Eller varför inte E-Type eller någon av skådespelarna från TV-serien Vänner?

Det finns många 90 tals ikoner att välja mellan om man tycker att det är lättare eller ger inspiration. Vi hjälper dig självklart med tips om du vill. Titta igenom vårt utbud, så ska du se att du inom kort kommer att veta precis hur, eller vem du vill klä ut dig till.