Festteman

Är det dags att bjuda på årets fest och du har svårt att bestämma vilket tema du ska välja i år. Det finns så enormt många olika festteman att välja mellan. Det spelar egentligen inte så stor roll vilken typ av fest det är du ska ha, om du har ett festtema så blir allt så mycket lättare.

Kanske vill du bara ha en genomgående färg på din fest om det är en tillställning så som bröllop, men om du har en lite mer lättsam fest att se fram emot så finns det många roliga festteman att välja mellan. Om du till exempel ska ha födelsedagsfest för dig själv eller för ditt barn, så kan du fortfarande ha ett tema vad gäller färg, men om det är en fest med pirat-tema så kan du ha pirtat-koppar och girlanger med pirater på. Du kan även skriva detta på inbjudan och föreslå att alla kommer utklädda till pirat. Barn bara älskar att klä ut sig.

Om du ska hålla en maskerad för vuxna så kan du så klart välja att alla får klä ut sig till precis vad som helst, men det kan bli lite lättare för dig när du ska planera mat och dekoration om du följer ett tema. Det är faktiskt också roligare om alla kommer utklädda till exempel Star Wars karaktärer. Det blir en helt annan stämning på festen.