Gangsterkläder

Der blev ikke fundet varer for det valgte sgeord.

Ska du och hela familjen på maskerad och du behöver lite tips om vad ni kan klä ut er till som familj. Varför inte gå som en riktigt gangsterfamilj! Det finns gangsterkläder i alla storlekar och åldrar och det finns något som passar alla. Till och med om du är bebis. Både damer och herrar, barn och vuxna, älskar gangster kostymer och dräkter.

Termen gangster används ofta om kriminella som var involverade i maffiagrupper, så som Al Capone och Bugsy Siegel, men termen kan även ibland användas om nutida organiserade brottslingar. Aktiviteter som utförs av gangstrar är varierande, men ofta förekommer narkotikahandel, trafficking och så vidare. Gangstrar var ofta även involverade i mutning och utpressning av olika slag.

Gangster maskerad och kostymer

Gangstrar är ett vanligt inslag i vår populärkultur och vi ser dem i filmer som Gudfadern och TV-serien Sopranos. När man använder termen gangsta rap menar man en person med makt och pengar och kan här faktiskt till och med användas som en komplimang. Smågangster är någon som ägnar sig åt organiserad brottslighet i mindre former, så som stöldturnéer.

Så om du vill känna hur det känns att ha makt och kontroll för en kväll tillsammans med din familj, så är det bara att hitta gangsterkläder till hela bunten. Barnen kommer att se helsöta ut i sina kritstrecksrandiga kostymer och hatt.