Hawaii temafest

Der blev ikke fundet varer for det valgte sgeord.

Kommer man närmare definitionen av paradis än Hawaii? Om du inte har hunnit besöka den vackra ögruppen i Stilla Havet kan du istället skapa den inbjudande tropiska stämningen hemma med en Hawaii temafest. Du kan kanske inte äkta paradisiska palmar eller vulkaner, men du kan absolut skapa ett häftigt paradis av en Hawaii temafest. Hawaii är ett spännande tema, och det är något alla kan vara med på. Utklädsel kan vara enkel med en hawaiikrans kring halsen eller du kan genomföra hela uppsättningen med krans, kjol, blommor i håret eller stråhatt på huvudet och bikinis. Det kan bli en hel maskerad av saronger och solbrillor, för inte att glömma den traditionella hawaiiskjortan. Det handlar om färgglada kläder, massor av blommor och eventuellt badkläder, och du är redo för en tropisk temafest med allt va du förknippar med sol, sommar och strand.

Till en Hawaii temafest har du många möjligheter inom dekoration. Du kan bruka sand och tygblommor på golvet eller festbordet, ha festdekorationer av stora ananas eller falska palmar och för att göra något extra speciellt kan du ha hula-dansare till din fest. Oansett om det er på sommaren eller om vintern att du vill fira en fest i Hawaiis tecken, så hör frukt med till både dekoration och till plockmat. Still fram fina tallrikar eller skålar med olika sorter frukt och pynt med girlanger eller små parasollen. För dryck serverar du båda med och utan alkohol, och juice eller iste är upplagt att servera till en Hawaii temafest.

För drinkarna eller cocktails är det ett måste att pynta dom med parasoll och färgstarka sugrör. Skapa en tropisk middag med grillad mat, somriga sallader och glass med friska frukt eller bär. Det är möjligt att skapa en tropisk dröm utanför Hawaii med en temafest, och det är ett tema som alla älskar.