Powerpuffpinglorna kostymer

Om du har blivit bjuden på maskerad eller fest och du har tillbetts att klä ut dig till en animerad figur, så kanske en av Powerpuffpinglorna passar dig. Powerpuffpinglorna kostymer finns att hitta i olika stilar. Alla människor – tjejer och damer, barn och vuxna – kan använda powerpuffpinglorna kläder och dräkter.

Köp Powerpuffpinglorna kostymer på Amazon.com – Klicka här style=

Powerpuffpinglorna är en amerikansk-koreansk animerad TV-serie som handlar om flickorna Blomman, Bubblan och Buttran. Dessa tre flickorna bor i staden Townsville och de har alla superkrafter och behöver ständigt rädda världen innan det är läggdags. Flickorna har alla olika attribut och superkrafter som kan vara bra att känna till innan man bestämmer sig för vem man ska klä ut sig till.

Maskeradkläder för vuxna och barn

Blomman har långt orange hår, rosa ögon och rosa kläder. Hon är ledaren för Powerpuffpinglorna och är den som är smartast och beter sig mest vuxet. Hon blir ibland betraktad som lite av en besserwisser. Blommans superkrafter består av att spruta eld och is.

Bubblan har blont hår i två tofsar, blå ögon och blå kläder. Hon älskar att rita och att blåsa såpbubblor. Hon är ganska naiv till sättet och hennes största styrka är att hon kan skrika väldigt högt.

Buttran har kort svart hår, gröna ögon och gröna kläder. Hon är gruppens pojkflicka och hon brukar låta sitt aggressiva humör gå ut över de andra.

Nu har du förhoppningsvis en klar bild på vem av flickorna som passar dig bäst att klä ut dig till, så då ska det inte vara några problem att välja Powerpuffpinglorna kostymer. Ha så roligt på maskeraden!